Wednesday, January 25, 2012

Khas buat sahabat-sahabat sekalian...

assalamualaikum semua...saya ingin mengucapkan thanks  kepada semua sahabat saya yg selama ini sudi bersahabat dengan saya walau saya ni x seberapa pun...maaf dipohon eribu-ribu ampun drpd saya kepada semua sahabat di luar sana mahupun sesiapa sahaja yg membaca blog ini...tanpa sahabat2 semua..mungkin saya terkontang kanting..haha thanks for being my stereng...haha..mcm memandu dah nih...sahabat2 sebumbung di asrama...sahabat yg tidak pernah bosan melaya kerenah pelik dan story2 saya yg mcm2 title...yg menyokong saya di sekolah tu...thanks la ye...haha..rasalah juga diri ni dihargai..haha..untunglah!!!..kepada sahabat2 yg nk pindah sekolah tu...jaga diri elok2...jgn lupakan sekolah lama dan sahabat2 lama anda , guru2 anda...free2 dtg la meh melawat skolah lame tu...kpd pljr bru yg akn msuk ke SMAKL lps raya cina ni..saya ucapkan...WELCOME besar2...haha..hrp dpt sesuaikn diri anda sume di skolah bru tu dan BATCH baru tu...try to make friends with them...bdak2 SMAKL ni mmg ade gak nakalnye...certain jelah..tipu kalo ckp xde..tp...hati diorg tu baik...mostnye lah...so, don't judge pelajar SMAKL by it;s cover...haha..be fren first then you know...that's all for today...wassalam...

IT'S ME...!!!

IT'S ME...!!!
Assalamualaikum and hello to all my beloved readers , most of all thanks for reading my blog hope you will get ibrah from my posts...sorry for any mistakes done...if you have any problems,just leave the comments there..i'll try my best to share my knowledge with you...sharing is caring...thanks for visiting...salam ukhuwah..maassalamah wa ilalliqa'..!!!