Saturday, December 10, 2011

Hohoho...tak lama lagi dapat ayah saudara baru....haha...PAK SU..

haa...assalamualaikum sume...mmg dah lama saya x update blog ni..nklmlh..malas dah...keje skola pun ade lagi x siap tu...dok asyik mgon9 fb je..haha blog da mlas da nk bukak..mklm jg..line ni kekadang x brape elok sgt..haaa...ni nk bgtau...tak lama lagi kite nk dapat ayah saudara baru lah....haha PAK SU...haha..




haa...tu yg kat atas tu lah PAK SU  baru kite..haha..suke tgk die pakai uniform..haha..lawa..
peramah gak org nye..haha penah dah tegur..haha..




haa...ni mak su kita..ha..kalau kite nk pilih gambar bubuh kat sini ni..kena lah pilih yang elok..haha..cer tgk gambar lagi satu yg kat atas tu..haha..elok kan...haha..well saya pandai pilih....baru la cantik..haha..nak market gamba mak su and pak su ni..haha...



OKAY LAH..THAT'S ALL FOR NOW..THANKS FOR READING...HAHA
WASSALAM...








IT'S ME...!!!

IT'S ME...!!!
Assalamualaikum and hello to all my beloved readers , most of all thanks for reading my blog hope you will get ibrah from my posts...sorry for any mistakes done...if you have any problems,just leave the comments there..i'll try my best to share my knowledge with you...sharing is caring...thanks for visiting...salam ukhuwah..maassalamah wa ilalliqa'..!!!